ASSESSORAMENT FINCANCER

Assessorant el seu patrimoni al seu costat, som el seu assessorament financer ideal.

 


El client i els seus objectius sempre seran la prioritat, no obstant, la gestió del risc de les seves inversions mai ha estat una qüestió trivial. Si necessites assessorament financer, RPL és la teva millor opció. Personalitzem cada client, perquè qualsevol persona té necessitats i objectius financers diferents. I sempre estarem a oberts a reunions i consultes per reorientar o readaptar les carteres o fons d’inversió dels nostres clients si així fos necessari.

w

CONSULTA'NS PER UN PRIMERA VISITA GRATIS I SENSE CAP COMPRMÍS

DEFINIM AMB PRECISIÓ I PROXIMITAT EL SEU PERFIL D'INVERSOR

 

  • Extraiem conjuntament els seus objectius financers de forma acurada per tal d’establir les millors opcions a escollir.
  • Concretem el seu horitzó temporal per buscar el millor binomi rendibilitat/risc pel client.
  • Categoritzem la seva aversió el risc per orientar la seva cartera en un marc de comoditat.

 

CONFECCIONEM LA MILLOR CARTERA PEL CLIENT

 

  • Creem una cartera diversificada tant en actius com en estratègies que respongui a totes les exigències i necessitats del client.
  • Monitorem la seva cartera i li reportem l’evolució amb un informe mensual detallat i personal.
  • Revisem i balancegem les seves posicions equilibrant els pesos adients segons l’evolució de la cartera i sempre a través de reunions prèvies i consensuades.

 

U

Valoració

Cada client té necessitats i objectius financers diferents, els quals hem de cercar per tal d’elaborar la proposta més afina a la seva persona.

Desenvolupament

Una vegada tenim un perfil establert amb els diferents criteris o filtres específics que tingui el client, procedim a desenvolupar una cartera adaptada a tots aquests factors, i sempre, mantenint un alt grau de diversificació en la proposta.

Seguiment

Les necessitats i les condicions canvien en la vida de les persones i tenim molt clar que pels nostres clients és bàsic que aquestes situacions estiguin ben plasmades en les seves inversions. Per això, sempre estarem a oberts a reunions i consultes per reorientar o readaptar les carteres dels nostres clients si així fos necessari.