RPL INVEST

VINE A CONÈIXER RPL INVEST

 

 

RPL Invest és una empresa dedicada als serveis d’inversió del patrimoni dels nostres clients a Reus i el Camp de Tarragona

 


 

QUI SOM?

El nostre objectiu és que els nostres clients assoleixin els seus objectius financers amb el major grau de rigor i objectivitat.

Tenim una experiència sumada de més 30 anys en els mercats financers, per tant, un bagatge real i ampli en diferents escenaris econòmics, tant en situacions complexes com en èpoques dalt creixement. No obstant això, no només ens nodrim de l’experiència pròpia sinó que també dediquem temps en estudiar i interpretar el passat per poder comprendre amb millor precisió el moment actual. I és que cada etapa històrica és diferent, però el progrés i la psicologia humana sempre serà cíclica. 

Així doncs, seguim i seguirem treballant per donar un servei especialitzat en el camp de la inversió, que cuidi les teves finances i les doti de rendibilitat òptima amb un control de risc personalitzat.

QUÈ FEM?

En un món tan global, qui no es centra en una font de valor concret acaba entrant en un terreny de la mediocritat. Per això, nosaltres volem treballar en un marc detallat en el camp financer que aporti al client un bon binomi rendiment/risc en base el seu perfil, centrant-nos a buscar, elaborar i monitorar diferents estratègies d’inversió que afegeixin rendiment al patrimoni dels nostres clients.

Prioritzem la diversificació no correlacionada, és a dir, invertim sense vendre una imatge de guru i donar falses expectatives de possessió de boles de vidre. De fet, la història ens ha demostrat que, com en altres sectors, els mercats financers també passen per períodes de modes i bombolles, i que la millor manera de què no ens esclati a les mans és invertir en base una proposta àmplia i variada.

COM HO FEM?

Cada persona o família té les seves pròpies necessitats concretes i diferents, les quals aniran canviant al llarg de la vida i que haurem de valorar juntament amb el client, per tal d’adaptar la gestió de les finances en un marc adequat per cada situació.

Com empresa especialitzada en serveis d’inversió del patrimoni, per fer-ho possible, treballem principalment en 3 línies de negoci centrals depenent del perfil determinat de cada client, i les quals poden ser modelades depenent de cada situació específica:

w

CONSULTA'NS PER UN PRIMERA VISITA GRATIS I SENSE CAP COMPRMÍS

EL NOSTRE BRANDING

MARCA COMERCIAL

 

RPL Invest sorgeix de les arrels de la nostra ciutat, Reus, on a mitjans del segle XVIII esdevé una de les ciutats més importants en la comercialització d’aiguardent juntament amb tota la zona del camp de Tarragona, fins al punt d’arribar a tenir influència en el preu tot sent una de les 3 ciutats europees on aquest producte cotitzava.

Les altres dues ciutats on es marcava el preu de l’aiguardent eren París i Londres. Dues grans ciutats que destacaven al costat de la petita ciutat de Reus que s’havia obert camí dins de la indústria. Així doncs, davant l’orgull de la població, es va anant popularitzant fins al dia d’avui la següent expressió d’orgull local: Reus, París i Londres.

Avui en dia aquesta dita popular encara és utilitzada per gran part de la població, fet que realça la gran tradició comercial del territori; i la qual hem volgut utilitzar per confeccionar la nostra marca comercial, extraient la inicial de les tres grans ciutats on cotitzava el preu de l’aiguardent.

Una història comercial estretament lligada amb el nostre negoci, ja que en el món de finances i l’economia, el progrés sempre ve donat per la comercialització de productes o serveis, el qual proporciona creixement i revalorització com empresa de serveis d’inversió del patrimoni.

 

eLOGOTIP

 

Volíem una imatge que fugis de creacions abstractes buides de significat i intentar aconseguir connectar factors locals rellevants amb el nostre negoci.

Llavors, després de donar-hi unes quantes voltes, el factor que buscàvem va sorgir en forma de fruit. Un producte que definia molt bé la nostra zona. El Raïm.

El camp de Tarragona històricament ha tingut una relació molt propera amb els derivats del Raïm, des dels famosos aiguardents que s’obtenien de la destil·lació de vi, passant per begudes molt populars com el vermut fins a tenir vins amb denominacions d’origen de renom nacional i internacional.

Era això, una insígnia que connectes el territori amb la base del nostre negoci, el comerç. Una activitat imprescindible perquè el món de les inversions prengués sentit i es pogués desenvolupar fins avui en dia.

A més, vam pensar que el món de la vinya i les finances podien tenir un lligam especial, ja que tant en un com l’altre, el fet de tenir un bon resultat agrícola o financer implica construir una bona gestió, temps i cura.

 

ELS COLORS

El color principal del nostre branding es tracta del daurat. Un color que busca comunicar la nostra missió i visió com a entitat, centrada en l’aportació riquesa, èxit, benestar, etc. I tot fent-ho en un marc de calidesa, proximitat i elegància.

Quan a colors secundaris utilitzem 3 gammes dins d’una escala de grisos, on el blanc busca ser el gran predominant amb la intenció de transmetre els valors que tenim com a empresa: objectivitat, senzillesa, seguretat, formalitat i transparència.