HISTÒRIA

^
1994

Rosa Maria Martí es converteix en la primera dona a convertir-se agent financera a la província de Tarragona,  tot emprenent el seu propi negoci de brokerage després d’una dilatada experiència com a professional en banca.

^
1999

Gerard Domínguez entra en l’empresa familiar al costat de la seva mare Rosa. Des de la seva arribada treballa per una reorganització empresarial enfocant-se en el creixement patrimonial dels clients prioritzant la diversificació d’actius.

^
2009

L’etapa professional de Rosa Maria Martí acaba amb la seva jubilació i Gerard Domínguez emprèn la gerència de l’entitat. La dinàmica d’enfocament cap a una gestió més patrimonial i professional es desenvolupa durant els últims anys i es consolida el 2009, degut a l’èxit per la mitigació de l’impacte en la gran crisi financera.

^
2014

Es fa el salt a una nova oficina a la plaça el Prim, un dels punts més emblemàtics de la ciutat de Reus i on es comparteix espai entre les principals entitats financeres del país. Amb l’objectiu de proporcionar un espai de més discreció i centralitat als nostres clients. 

^
2018

S’incorpora a l’equip Gerard Zapater, centrant-se en el desenvolupament i investigació de noves estratègies que aportin noves vies de rendibilitat amb un compromís de diversificació com a base.

^
2021

Es comencen a gestionar 8 noves estratègies testejades en més de 20 anys obrint a tothom el vehicle Marsot SICAV, com a cartera multi estratègia. Es crea la nova marca comercial de l’entitat, RPL INVEST. 

CONTACTA'NS

Posis en contacte amb nosaltres i rebi un estudi financer objectiu sobre els teus actius financers de forma gratuïta i sense compromisos.