Compartir

Des de RPL invest, volem estendre el nostre més sincer agraïment a tots els que van assistir als nostres recents tallers sobre finances personals. Va ser un plaer compartir amb vostès coneixements i experiències que, esperem, enriqueixin el seu camí cap a una gestió financera més conscient i efectiva.

Per veure més fotografies de l‘acte pot visitar les nostres xarxes socials.

Si té alguna pregunta addicional, comentari o suggeriment, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

 

Per què hem realitzat els tallers?

Els nostres tallers de planificació financera t’empoderen amb el coneixement per a gestionar les teves finances, preparant-te per a un futur més estable i pròsper. Inverteix en el teu benestar financer i construeix un camí cap a la seguretat econòmica!

La psicologia de l'inversor

Comprendre com les nostres emocions i comportaments afecten les nostres decisions d’inversió és fonamental. Sovint, som els nostres propis enemics en invertir, deixant-nos portar pel pànic o l’eufòria del moment.

La importància de planificar i valorar el patrimoni

Un altre aspecte crucial que discutim va ser la importància de planificar i valorar adequadament el nostre patrimoni. Saber quant val realment el que posseïm ens permet prendre decisions informades sobre com protegir i augmentar el nostre patrimoni al llarg del temps.

Contacte amb professionals

Emfatitzem en la importància de buscar assessorament professional. Invertir i gestionar patrimonis són tasques complexes, i comptar amb la guia d’experts pot marcar una gran diferència en els nostres resultats.

Descarrega la presentació del dia 20
Descarrega la presentació del dia 27