Compartir

La Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona ha rebut un reconeixement internacional en el prestigiós rànquing QS World University Rankings by Subject. Cinc disciplines que s’imparteixen a la URV han estat incloses en la llista de les universitats amb el millor ensenyament en 55 disciplines diferents. Aquesta classificació s’elabora anualment i es basa en indicadors com la quantitat de citacions per article publicat, la productivitat i l’impacte de la recerca, i les opinions d’acadèmics i ocupadors de tot el món.

Les disciplines de la URV que han destacat aquest any són Infermeria, Agricultura i Ciència Forestal, Enginyeria Química, Medicina i Química. En la categoria d’Infermeria, la URV es troba entre les millors universitats del món i és la tercera millor d’Espanya, empatada amb la Universitat Autònoma de Madrid i la Universitat de Granada.

Aquest reconeixement internacional és un gran honor per a la URV, que presenta un pressupost de 137,58 milions d’euros per al 2024. La universitat està compromesa amb la recerca de qualitat i el desenvolupament del talent humà, i aquest rànquing demostra la seva dedicació en aquestes àrees.

La classificació QS World University Rankings by Subject és una eina fiable per a les institucions acadèmiques, els estudiants i els ocupadors de tot el món, que busquen identificar les universitats amb una excel·lent recerca i ensenyament en una disciplina específica. La URV és una institució acadèmica de renom que ofereix una educació de primer ordre en aquests camps, i la seva inclusió en aquest rànquing és un testimoni de la seva dedicació a l’excel·lència.